Adıyaman Setr-i Nur

Adıyaman Setr-i Nur mağazası, moda akımlarını en iyi şekilde takip eden ekibi ile tesettürlü kadınlar için gösterişli ve şık ürünler sunuyor.


Tesettür modasına yön vermek adına 2000 yılında kurulmuş olan Setr-i Nur, 20 metrekarelik bir atölyede böylesine beğenileceğini ve sevileceğini düşünmüyordu. Ancak sabırlı ve yeniliğe açık çalışmaları sayesinde kısa bir süre içerisinde Türkiye’de en fazla tercih edilen ve beğenilen markalar arasına girdi. Günümüzde yüzlerce çalışanı ile tesettür modasında en gözde isimlerden biri olmayı başardı.

Yenilikçi kişiler ve rakiplerinden farklı olan vizyonu ile kadınların büyük bir kısmı istedikleri ürünleri Adıyaman Setr-i Nur mağazasından temin etmekte.

Her zaman en iyisi olmayı isteyen Adıyaman Setr-i Nur, ilk günden bu yana yalnızca farklı değil aynı zamanda şık bir görüntüyü ortaya çıkartmak adına geniş bir koleksiyon sunmaktadır.

İlk günden bu yana sizler için en iyisini hedefleyen mağaza; elde etmiş olduğu başarılı sonuçlar ve olumlu geri dönüşler sayesinde bu

Fark ayrıntılarda gizlidir parolası ile 1992 yılından beri hizmet vermekte olan Adıyaman Ayaz gelinlik ve uzman kadrosunun birikimi ile Setr-i Nur Adıyaman gelinlik sektöründe kendisine yer edinmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Sıcak, samimi, ilgili ve güler yüzlü ekibi ile üst düzey kalite ve hizmet anlayışını kendisine hedef edinmiştir.


Adıyaman Setr-i Nur iletişim bilgileri

Tel: (0416) 214 98 79
Adres: Alitaşı mah. Gölbaşı Cad. No:115 Merkez Adıyaman


Etiketler: Adıyaman Setr-i Nur Gelinlik Mağazası
Adıyaman Gelinlik sektöründe faaliyet gösteriyor ve sayfalarımızda yer almak istiyorsanız bize yazın.